Patienthistorie
You are here: Home \ Patienthistorie

Augustas historie

Bulle Aug 3Vores datter Augusta lå i sædestilling i sin mors mave og blev taget ved kejsersnit, hvilket muligvis har forårsaget, at hun var låst i nakken.

Da hun var tre uger gammel, begyndte kolikken. Forgæves kontaktede vi sundhedsplejersken, men vi fik råd, der kun forværrede situationen.

Efter tre måneder besøgte sundhedsplejersken os og konstaterede, at Augusta havde behov for behandling hos en kiropraktor.

Efter et succesfuldt forløb hos kiropraktoren blev vi anbefalet behandling hos en fysioterapeut for at undersøge eventuelle muskulære spændinger, idet Augusta havde fået favoritside og udviklet skævt baghoved.

Efter et dårligt forløb hos en fysioterapeut prøvede vi en ny fysioterapeut, som gav os redskaber til at styrke Augustas muskulatur og motorik.

Bulle aug 2Selvom forløbet var godt, afhjalp det ikke Augustas naturlige trang til at se til højre. Efter utallige opfordringer fra vores svømmetræner valgte vi at kontakte Anne Marie, som har speciale i Kranio Sakral terapi.

Ærlig talt var vi ret skeptiske og frygtede lidt, at vi skulle til en heksedoktor, der ville finde en voodoodukke frem og kaste lidt tryllestøv op i luften.

Men at kontakte Anne Marie er noget af det bedste, vi har gjort. Anne Marie har været så tålmodig med Augusta og vandt hendes tillid fra starten af. Ved det første besøg fandt Anne Marie, at Augusta havde muskulære spændinger i sin højre skulder.

Efterfølgende havde Augusta ikke længere favoritside, og hun blev en lille aktiv pige, som trivedes rigtig godt.

Efter nogle få besøg kunne vi ane, at Augustas baghoved begyndte at blive lidt mindre skævt, og vi håbede inderligt, at det ville udligne sig yderligere med tiden.

Nu efter et længere behandlingsforløb hos Anne Marie har Augustas baghoved fået en rigtig fin, rund facon, og vi kan næsten ikke længere se, at Augusta har haft et skævt baghoved.

Bulle Aug 1Ud over dette har Augusta i perioder kæmpet med forstoppelse, hvilket Anne Marie også har behandlet.

Vi kan derfor kun varmt anbefale Anne Marie. Hun har gjort en kæmpe forskel for vores datter.

Kærlig hilsen

Augusta, Kia og Rasmus