Fysioterapi
You are here: Home \ Fysioterapi

Fysioterapi 

40 min. behandlingstid

Helle Kromann og Anne Marie Lasthein Jensen tilbyder begge fysioterapi. Vi er uddannet fysioterapeuter, og du kan derfor få tilskud til behandling hos os, hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark. Eller hvis du har en forsikring, der dækker behandling hos fysioterapeut.

Se evt: https://www.sygeforsikring.dk

Når du kommer til os, skal du forvente en grundig fysioterapeutisk undersøgelse, hvor vi forklarer, hvad vi finder. Det er nemlig vigtigt for os, at du har en forståelse for, hvorfor vi fx. arbejder med at rette dit bækken, selvom det er skulderen du har ondt i. Dine oplevelser af dit problem sammenholder vi med de “skavanker” vi finder. I fællesskab finder vi en mulig strategi, for hvilken behandling der skal til, for at du kan slippe af med problemet.

I vores række af videreuddannelser er det sidste nye “redskab” en teknik, der hedder DORN. Det er en skånsom, men meget effektiv teknik til at få knoglerne til at have den helt rigtige position og leddene til at have den optimale bevægelighed – hvilket naturligvis er nødvendig for smertefri bevægelse.

Se evt: https://www.dorn.dk/

Har du lyst til at kombinere flere behandlingsmetoder? Så tal endelig med os om det. – Uanset om den anden behandling er en, vi tilbyder eller ej.

Hos os har vi valgt at sætte 40 min. af til hver patient. Det er 1/3 mere, end på de fleste klinikker. Fratrukket af -og påklædning, er det ofte dobbelt så lang behandling. Vi har ikke ydernummer og kan derfor ikke tilbyde vederlagsfri behandling.