Fysioterapi
You are here: Home \ Fysioterapi

Fysioterapi

Helle Kromann og Anne Marie Lasthein Jensen tilbyder fysioterapi. Vi er uddannede fysioterapeuter, og du kan derfor få tilskud til behandling hos os, hvis du er medlem af Danmark. Eller hvis du har en forsikring, der dækker behandling hos fysioterapeut.

Når du kommer til os, skal du forvente en fysioterapeutisk undersøgelse, hvor vi forklarer, hvad vi finder. Det er nemlig vigtigt for os, at du har en forståelse for, hvorfor det fx. er vigtigt, at dit bækken står lige, når det nu er skulderen, du har ondt i. Sammenholdt med dine oplevelser af dit problem finder vi i fællesskab en mulig strategi for at få afhjulpet det.

I vores række af videreuddannelser er det sidste nye “redskab” en teknik, der hedder DORN. Det er en skånsom, men meget effektiv teknik til at få knoglerne til at have den helt rigtige position og leddene den optimale bevægelighed – hvilket naturligvis er nødvendig for smertefri bevægelse.

Har du lyst til at kombinere flere behandlingsmetoder? Så tal endelig med os om det. – Uanset om den anden behandling er en, vi tilbyder eller ej.

Vi kan ikke tilbyde vederlagsfrit fysioterapi, da vi ikke har et ydernummer.